Mamma till Leona & Loui

2014-03-30

Jag har massor med bilder på min kamera som jag tänkte visa er, men jag orkar inte. Leona har haft samma skrikfest idag som igår, vet inte vad som är fel. Det är när hon ska lägga sig för natten som hon gråter tills hon blir hes, det ända som funkar är att ligga på skötbordet och kolla på sin tråkiga mobil som hänger ovanför. Där kan hon ligga och skratta, så fort man tar upp henne skriker hon. Det tar på krafterna och både jag och Nicklas blir riktigt otrevliga när vi inte vet vad man ska göra vilket resulterade i vårar första bråk som föräldrar. Men de är löst nu och Leona sover gott. Imorgon ska vi hem till Emma så nu måste jag sova så vi är pigga. Bilder får ni imorgon, speciellt på min nya vagn. Är SÅ kär i den, Nicklas däremot är inte lika glad i den som jag, hihi. 

Lilla älskling, om man ändå kunde veta vad som är fel när du skriker

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats