Mamma till Leona & Loui

Att bara stöka ner..

Planen för kvällen var att jag skulle tvätta och städa lite, efter att ha försökt nattat Leona som var övertrött allt för länge bestämde vi oss för att ta en runda med bilen så hon kunde somna. En varsin glass hann vi med som vi fick av mäklaren (ett vykort som man kunde byta in och få en varsin glass för) tills vi hamnade hos Leonas kusin och henne familj. Nicklas och hans bror grejade ute i trädgården medan vi tjejer satt inne och pratade om allt och ingenting. Vi kom hem strax efter halv 10, Leona somnade ganska snabbt och jag hoppade in i duschen. Nicklas sa något i stil med – jag förstår att de kan vara jobbigt att ha barn men det ligger grejer överallt, vårt köksbord vi köpte igår har blivit din klädställning redan. Utan att svara tillbaka plockade jag undan allt, diskade, vek alla filtar i soffan och la undan alla Leonas leksaker. Nu får jag äntligen lägga mig i sängen, trots att jag inte klarar av ett stökigt hem brukar jag ignorera alla hennes leksaker som ligger överallt, de dras ju ändå igen dagen efter, samt de jag lämnar omkring mig nu för tiden(jag diskar ALLTID innan jag går och lägger mig). De skulle vara kul att se hur mycket han hann med att göra under en dag med Leona, han som tror man har semester 😉

Jaja, de blev ett lång och väldigt babbligt inlägg. Jag ska lägga mig nu bredvid Nicklas och kolla på film innan ögonen går ihop, hoppas L ger mig sovmorgon imorgon : )

20140723-224041-81641611.jpg

20140723-224041-81641781.jpg
Två från instagram, ni hittar pdf under namnet michelleochleona

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats