Mamma till Leona & Loui

Bakdag hos farmor

Idag fick Leona vara ledig från förskolan, vi hade planerat en dag hos barnens farmor med bullbak tillsammans med kusin Sofia och fastrarna Amanda & Linnea. Vi åkte vid 10 imorse och kom hem strax innan 4 med ett gäng bullar. Jag tänkte att jag skulle försöka få lite höstbilder på barnen men de gick sådär, men ett par bilder på bakningen fick jag. Tänkte visa några på Leona, de andra vet jag inte om jag får visa. Bilderna på barnen som jag fotade innan visar jag upp en annan dag. Nicklas är iväg på middag med sin träningsgrupp så jag ska strax krypa ner med Loui, imorgon ringer klockan på 05.30 : D

IMG_1477 IMG_1516 IMG_1543

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats