Mamma till Leona & Loui

BYE BYE BUGGAN

Igår hade vi en jätte mysig eftermiddag/kväll. Vi var borta hela dagen, när vi kom hem hann vi inte vara hemma många miuter innan Leonas faster Amanda och hennes kille Martin kom över. När dom hade åkt köpte vi pizza och satte på en film, det var länge sen vi låg och kollade på en hel film i soffan, vanligtvis brukar jag somna eller vilja gå och lägga mig. Imorse vaknade L 05.33, trodde inte mina ögon när jag öppnade ögonen och såg hennes sittandes och lekte i sängen, Nicklas var snäll och gick upp med henne så jag kunde sova till 9.
På förmiddagen kom en tjej över för att köpa vår älskade cameleon, åh fina vagn vad jag kommer sakna dig. Men glad i att den kommer i trygga händer. Efter de körde vi en snabb-halv-storstädning innan vi åkte till norrtälje, hemåt igen och nu har vi ätit middag. En hemmagjord cheddardipp står och gottar till sig på spisen, ikväll blir de myskväll igen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats