Mamma till Leona & Loui

Ceasarsallad a’la Michelle

Idag kom Leonas farmor strax innan 12. Jag bjöd på supersmarrig ceasarsallad till lunch, fast jag glömde parmesanosten såg jag nu på bilderna. Vi pratade och hon umgicks med Leona, tidigare när vi träffats har de varit mycket folk eller varit någon tillställning hemma hos dom så hon har inte kunnat umgås med L på samma sätt. Men idag kom hon ensam för att träffa L, det var så mycket och efter ett tag kom min mamma också. De var första gången dom träffades, de kom bra överens och pratade så jag knappt hann säga något, de tar jag som en positiv första träff.

Utanför oss har man kunnat slänga massa skräp under helgen, bara lagt de på marken så skulle en bil hämta de idag. Vi gick förbi där och kollade vad de hade slängt och såg massor med nya fina saker. Bla en helt ny pulka Leona kan ha i vinter, den vita barnkammarboken som också var helt ny, man såg inte ens att någon hade bläddrat i den. De kändes ju lite konstigt att ta sopor, vilket de kallas när någon slängt de. Men när de är sjuka saker som någon slänger kan man ju inte låta de ligga, jag ska visa er imorgon vad jag hittade, haha.

Jag vet att jag stavat fel på bilden, så ni inte tror jag ej kan stava 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats