Mamma till Leona & Loui

En dag mitt i veckan

Åh morr.. Jag skrev precis ett långt inlägg som försvann. Nåja, igår hade i besök av nathalie och hennes mamma samt min mammas kille och hans dotter. Det var mysigt. Tidigare på dagen fick jag ett stort paket från Tierp. De va mina mostrar med familj och mormor som hade skickat massa kläder till Leona. Så mycket fina saker att jag inte vet hur hon ska hinna använda allt. Tur att hon är så liten att 50 är för stort så hon hinner använda det ett tag.
Just nu väntar vi på min vän Lovisa. Haha det blir mycket besök nu, på lördag kommer min pappa,syster och systerdotter. På söndag kommer mostrarna och mormor och även Nicklas syster. Nästa helg kommer min syster och hennes barn på besök. Ja det var de vi hande inplanerat de närmsta helgerna. Imorgon står bvc på schemat för att väga Leona. Nej nu är lovisa här vilken sekund som helst!
Tussen häromdagen
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats