Mamma till Leona & Loui

Ett gnälligare inlägg

IMG_5005.JPG
Det var inte långt jag hann komma med lägenheten innan Leona vaknade igen, hann inte ens dricka upp kaffet. Hon har så ont i tänderna och kan inte koppla av trots att hon fått alvedon, de skriks och gnälls mest hela dagarna, jag har inte ens fått i mig någon lunch än. Hon vaknade efter ca 30 minuter, jag bar in henne till mig och när hon precis höll på somna om kom ena katten och då satte hon sig upp och hade inga planer på att somna om. Hon är såå trött nu men vägrar sova och jag har fruktansvärt ont i ryggen så jag inte vet vart jag ska ta vägen, ett riktigt gnäll-inlägg. Idag är jag lite avis på allas barn som sover ca 2 timmar under deras vila, här hamnar vi oftast på 45 minuter

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats