Mamma till Leona & Loui

Grillat hos kompisarna

Jag vet att man inte ska klaga, men är de inte lite för varmt? Jag har alltid varit lite emot sommaren då jag inte trivs i shorts,klänning, kjol mm, men i år har de ändrats. Jag har haft shorts på mig nästan varje dag och badat utomhus, kommer inte ihåg sist de hände. Men alltså den här värmen tar kål på mig, vi har sol nästan hela dagen så vår lägenhet är så varm och de är så kvavt här inne. Så fort man kommer hem känns de som när man åker utomlands och stiger av flyget eller kommer ut från flygplatsen, ni vet hur jag menar.

I alla fall, idag stod grilla hos Nicklas kompis och hans familj på schemat. De har just flyttat till radhus och har en liten son på snart 3 månader och en på 4 år tror jag. Så Leona intog morgonbadet på balkongen innan hon somnade i 2 timmar så jag och pappan kunde göra oss iordning för avfärd när hon vaknat. De var jätte trevligt, vi kom hem runt 8. Nicklas stack iväg och jag sitter här, vid köksbordet och smälter bort. Är så trött också, så jag ska nog lägga mig i sängen, där har vi åtminstone en fläkt. Leona har den nu när hon sover, var gör man inte för barnet ; )De blev inte så många bilder då min kamera dog, glömsk som jag är glömde jag ladda den innan vi åkte. Vi grillade iaf kycklingspett med champinoner och lök på. Även hallomi och majskolvar, vi marinerade kycklingen innan, den blev verkligen super god. 5/5 klycklingspett får middagen 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats