Mamma till Leona & Loui

Haklappar

Idag tog jag fram symaskinen och vaxduk för att äntligen göra haklappar till Leona som jag tänkt göra alldeles för länge nu, men när jag gjort klart mallen och klippt ut mönstret och ska börja sy hittar jag inte kantbandet. Så irriterande, det ligger nerpackat någonstans, även fast jag letat överallt så hittar jag de inte. Istället hittade jag nya kläder jag glömt bort i storlek 68, än är de lite stort men lika bra att tvätta upp de så de är redo att användas när de passar.

Nicklas har åkt iväg med en kompis precis, Leona sover och jag ligger i sängen med popcorn. Godiset får vänta tills imorgon, N gjorde popcorn istället, varannat blev bränt. Jag får helt enkelt ta en glass, hatar bränt. När jag rostar mina mackor säger nicklas att det inte är någon ide att jag ens rostar dom, har alltid på svagaste värmen och skulle de bli minsta brunt vill jag inte ha den. Minns en gång när jag bodde hemma hos mamma, sista mackan som fanns skulle hon rosta till mig, hon brände den såklart så jag fick slänga den, blev så arg.
Nej nu ska jag gå och kolla ifall våra sängkläder torkat, smarta jag tvättade alla jag hittade. Tänkte inte alls att vi behövde sova i ett par inatt, annars får vi sova på den mysigaste filten vi fått av farmor

De är det här mönstret hon ska få på haklapparna, 49kr/metern tyckte jag det var värt. Så de fick bli en halv meter för 25 kr, kap!  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats