Mamma till Leona & Loui

HUSHYLLAN ÄR KLAR

Ä n t l i g e n är Leonas hushylla klar, det tog ju inte så jätte lång tid men det tar längre tid än vad man tror. Ska jag vara helt ärlig så är de inte super kul att måla heller faktiskt, jag ångrar lite att jag valde att spraya hela, jag skulle målat allt de vit och endast använt sprayfärg på de rosa delarna. Den är verkligen inte perfekt och de är tur att de inte syns så bra på bilderna, men de gör de i verkligheten. Nu ska jag bara komma på vad som ska stå i den, så länge ser det ut så här 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hej 🙂
    Snubblade in på din blogg när jag sökte efter dockhus.
    Får man lov och fråga vad du använde för material och hur du gjorde? Den är ju kanon söt!

    Hälsningar Johanna

stats