Mamma till Leona & Loui

Invigning av nya SATS sveavägen

Hej. Idag känner jag sug till att blogga igen, de känns som jag skriver samma saker varje dag så de har inte varit så roligt att uppdatera er om våra vardagar längre. Men för ett tag sen frågade Isabella mig om jag ville följa med på bloggfrukost på den nyöppnade SATS på sveavägen. Såklart vi ville och idag var dagen. Vi ställde klockan på 06, möttes vid 07 och var där strax innan 08. Vi testade på yogalates air, de var faktiskt väldigt skönt och roligt. Tyvärr fick jag väldigt ont i ryggen på vssa övningar så jag fick ta de lite lugnt, en övning vågade jag mig inte ens på men annars var de toppen. Skulle definitivt kunna fortsätta gå på den typen av yoga, vanlig yoga är dessvärre ingenting för mig, det har jag redan testat på en termin. Vi lämnade barnen på minisats som hade gått toppen, Leona blev inte ens ledsen när vi sa hej då och gick så tummen upp för de. Massa roliga leksaker och personal som lekte med barnen. När passet var slut var de dags för frukost av den nyttigare varianten, keso blandat med kvar toppat med hallon samt en nyttig bar med nötter och citron. Platschefen var där och pratade, en dietist var även där och några fler som berättade lite om kost samt SATS i allmänhet. Klockan 10 klippte dom bandet och öppnade för allmänheten, tack för att jag fick komma Loppi och tack Bella för att du tog med mig 🙂 här får ni ett gäng bilder från morgonen. Med oss hem fick vi så klart en härlig goodiebag, jag skall visa innehållet alldeles strax

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats