Mamma till Leona & Loui

Jul hemma hos oss

Idag har vi haft en riktigt hemma- och fixardag. Direkt när vi vaknade åt vi frukost och sen packade jag ner L i vagnen för en promand. Vi gick sen förbi coop och rusta för att kolla lite, med oss hem fick vi två adventljusstakar från rusta för 25/styck, galet pris. Vi har stjärnor också men jag vet inte, jag tycker de är så fint och mysigt med ljusstakarna. När vi kom hem frostade jag fönstrerna, vi åt lunch och sen kom min mamma förbi, hon hjälpte oss att julpynta här i kaoset. Hemtrevligt blev de, men de kommer bli så mycket finare när vi får upp lite blommor osv. Hon berättade även om lite julklappar samt presenter som väntar på Leona, jag är galet förtjust i maileg kaningen och har redan två stycken som hon fått av sin farmor. I tomtesäcken gömmer sig yttligare två stora och strax ska hon få en stooor adventskanin som är 1,5 meter : )
Jag kommer nog byta ut de gröna som sitter runt själva ljusen, till vad vet jag inte än
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats