Mamma till Leona & Loui

Laddad med ny energi

Gud vilken mysig dag vi hade igår. Min vän Ida fyllde 21 år, hennes tjejkompis hon bor med hade styrt upp en överraskningsmiddag på restaurangen RAW igår. Vi var ett gäng på 10 stycken som satt och väntade innan de kom, reaktionen var bra. Hon fick ett par tårar i ögonen och trodde verkligen bara de skulle bli hon och kompisen. Själva restaurangen är känt för sin sushi, jag vågade mig knte på att äta de eftersom jag är gravid sp jag tog kyckling, sååå gott. Ville aldrig att de skulle ta slut, jag hörde av fler att sushin dom tog var den godaste de någonsin har ätit. Jag tjuvåt en bit, och jag håller med, den lilla biten var gudomlig. Jag fick skjuts hem och var hemma runt 21.30, Leona var fortfarande vaken så vi godade ett tag innan hon somnade. Hon hade haft de bra hemma med pappa, de hade varit och handlat efter de släppt av mig i stan.
Leona somnade 22, vaknade 04 för välling och sov sen till 08. Mer såna nätter, vi får se om de vänder nu eller om de bara var en natt. Hur som helst är jag galet glad över den sammanhängande sömnen jag fick 🙂
Varmrätt var kyckling i teriyakisås
Efterrätt såklart, chokladmousse med digestive och vitchokladkräm 
Och så fick en bild av Nicklas när de var och handlade 🙂
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats