Mamma till Leona & Loui

Loppi food and lifestyle

I lördags var jag, Emma och Kim på Loppi food and lifestyle event. Det var första gången jag var på ett av deras event och de var riktigt roligt, bra uppstyrt. Nina Hermansson som konferencier, Oscar Jöback föreläste om träning, John Opsahl som är grundare till supernature supermat, vinnaren av hela sverige bakar Caroline var där och bakade en choklad och lakritstårta, som var himmelsk enligt många, jag åt ingen. Vi fick även se en liten förhandstitt på hela kändis sverige bakar. Efteråt bjöds det på nyttiga wraps, allevos måltidsersättare, frozen yoghurt glass från SIA., supermat i form av nötter och massa annat. Ja det var så mycket och så roligt, dessvärre har jag inte så jätte mycket bilder men jag har ett gäng från Emma som jag bjuder på, goodiebagen ska jag fota så fort Leona har somnat. Tusen tack Loppi!</a Dessa bilder är tagna från Emma, förutom den sista↓

20140428-112121.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats