Mamma till Leona & Loui

Lördag fast torsdag

Leona är förskyld och vääldigt gnällig, två tänder har just spruckit igenom så nu är det bara två kvar sedan har hon fått alla. Tack för det, varje gång en tand kommit har det varit en massa gnäll och hon har haft så ont, inte så konstigt kanske. Iallafall, idag är det min tur att bli sjuk, har så ont i halsen och är helt slut i kroppen. Jag har haft en jäkla värk i nacken som fortfarande håller i sig, jag ska ringa naprapaten imorgon, hatar att knäcka nacken, så obehagligt. Loui vägrar typ sova på dagarna hemma så att vila när Leona vilar går inte, han somnar direkt med Nicklas men inte med mig så vi får se hur dagen går imorgon när jag är ensam. Mitt tålamod är lika med noll idag, men tacksam är bara förnamnet att han sover bra på nätterna!  

     

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats