Mamma till Leona & Loui

Lunch med mammor och pappor

Idag  har vi varit i Liljeholmen och lunchat med några andra mammor  och pappor + barn. Bla en tjej och hennes familj som kom ända från sundsvall, de hade varit på konsert igår så vi passade på att ta en lunch samtidigt. De var jätte trevligt, allra mest eftersom vi har följt varandra på instagram så länge. Jag och Kim tog sen en prommis hem med stopp på coop och rusta, hemvägen därifrån var inte rolig. Hade SÅ ont i mina fötter att jag ville börja gråta, Leona var övertrött och vägrade sova så att ha henne i bärselen gjorde inte de hela mycket bättre. Ikväll blir de i alla fall bara jag, jag och jag. Leona sover sen några minuter tillbaka och N åkte precis iväg på bio, skönt att vara ensam ibland också. Och så avslutar vi med en fin bild på familjen, så roligt och mysigt att ses idag. De måste vi göra om 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats