Mamma till Leona & Loui

Middag och bio

Middagen igår fick bli en hel regnbåge i ugn som min pappa fiskat upp. Nicklas äter inte fisk så de var helt omöjligt för mig att ens få i mig en fjärde del av den så jag gav halva till min mamma istället. 
Dagen blir lugn här hemma, andra dagen som nicklas är hemna från jobbet. Man blir lite bortskämd att ha han hemma så mycket, men just nu är han iväg på ett möte. Jag och L blir hemma på förmiddagen innan hon får busa med mormor på eftermiddag/kvällen. Vi tänkte gå på bio och äta lite middag tillsammans, så mysigt. Vi firar även 3 år idag 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats