Mamma till Leona & Loui

MINI RODINI

Jag skulle ljuga ifall jag sa att jag är en mamma som inte gillar mini rodini . Det första mr plagget fick Leona på babyshowern som mina vänner ordnat åt mig & magen i v32, det var en mössa och ett par tights. De har använts flitigt och nu har jag utökat garderoben lite. En onesie är påväg till Loui också, tyvärr så är de knasiga dubbelstorlekar så de tar nog någon månad till innan han kan ha sina onsie’s

  En favorit mössa i Leonas garderob, den är precis på gränsen så kah tror det är dags att införskaffa en i större storlek
En supermysig onsie från senare dropet och en ljuvlig höstmössa

  
varsinna leggings med späckhuggare samt delfiner 
 Och sist men inte minst – en helt fantastisk mini rodini filt från senaste home släppet. Love it

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats