Mamma till Leona & Loui

När man inte orkar mer

Ljuvligaste filten till lillebrorsan som bland annat fick följa med hem idagHär händer det inte mycket om dagarna, just nu försöker jag bara få dagen att gå så tiden kan gå snabbare. Jag är extremt gnällig just nu, jag har aldrig känt mig så stor & tung, vilket inte är så konstig med tanke på att magen är större den här gången än med Leona. Det trycks så mycket upp mot lungorna att jag har svårt att andas, är så trött och har galen huvudvärk. Hade jag kunnat hade jag vilat hela dagarna men någon måste ju aktivera och ta hand om Leona, så ja, det händer inte så mycket i livet just nu. Igår var jag på middag+bio med mamma och idag har vi shoppat lite nödvändigheter, imorgon får vi se om vi orkar ta oss till öppna förskolan, för Leonas skull hade de varit toppen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats