Mamma till Leona & Loui

Nya skor till mamman

Hur ofta unnar man sig själv något när man har fått barn? I mitt fall – aldrig. Så i lördags när jag såg att sportamore hade rea på skor slog jag till på ett par vår/sommarskor till mig själv. Jag var något tveksam först till vilken färg jag skulle ta, jag har vita sedan innan men tillslut klickade jag hem ett par låga marinblåa, och idag kom dom, galet snabb leverans. I mina vita har jag storlek 3,5 (motsvarar 36) men tog 4 i dessa.IMG_0523 IMG_0510 IMG_0527

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Snygga! Det blev ett par skor till mig med, ett par nya vita låga converse, hatar när de blir sådär dassiga. Jag jobbar ju med skor annars då jag inte är mammaledig och konstigt nog har jag inte köpt ett endaste par nu. Men vi har ju trevlig rabatt så det känns ju okej i alla fall! 🙂

    kram

stats