Mamma till Leona & Loui

Nytt till lillebror

IMG_0585 IMG_6650Senaste tillskotten i klädesväg till lillebror, byxorna längst ner var jag tvungen att köpa trots att de är i 68. Jag funderar på att klicka hem de i fler och större storlekar. Mössan och byxorna högst upp har jag vunnit, även de är i lite större storlek, byxorna i 68 och mössan tänkte jag att han kunde ha nästa år

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Byxorna från H&M är verkligen underbara! Blev kär i dem direkt när jag såg dem så de köptes i 80 och 92 för att kunna ha sen med tubhalsdukar m.m men sen är han ju 62-68 nu och jag sa att jag inte skulle köpa dem nu då det känns onödigt, men tji tick jag! haha det blev ett par i 68 också för de är ju så jäkla tuffa! haha

    vem syr byxorna uppe i bild? hittade återigen jimsdotter eller något tror jag att hon heter på insta hon har massa snyggt som jag tror du skulle gilla om du inte redan kikat. Ett bar vita med svarta kryss, sen två snygga till på samma bild… du vet vilka jag menar om du hittar bilden i hennes senaste flöde <3

    //Linda

stats