Mamma till Leona & Loui

Om allt och ingenting

Alltså min träningsvärk, ska jag ha träningsvärk varje dag i en månad nu? Här om dagen hade jag sån jäkla träningsvärk att jag knappt kunde gå eller sätta mig på toaletten. Annars är det dag 5 på min squat challenge och dag två på plankan. Plankan är tuff, med noll magmuskler kvar så klarar jag knappt tjugo sekunder innan jag skakade och ramlade ihop. Phu, men inom en månad ska jag klara fem minuter så de är bara kämpa på.

Lördag idag, vi har inte gjort många knop här idag. Min vän Nathalie kommer snart hit och Nicklas ska iväg med en kompis. Mysig lördag med andra ord. Imorgon har vi en bra dag att se fram emot, mer om det imorgon
Det är nästan svårt att förstå att lilla Leona på 2830g och 47cm lång fick plats här inne. Älskade unge, väldens bästa lilla tjej <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats