Mamma till Leona & Loui

Promenad runt årstaviken

Gissa var jag sitter och skriver det här inlägget just nu? I vår nya soffa, så himla nöjd med den. Perfekt stor och mjuk, älskar benen till den. Ska försöka visa bild på den någon dag i veckan, egentligen vill jag visa när allt är klart men golvet kommer ta ett tag så jag får stå ut med de hemska golven. I helgen ska vi köpa gardinstänger(?) till alla rum och få upp några enkla vita gardiner.

Igår mötte jag och L upp Isabella och Jessica med deras knoddar för att gå en promenad runt Årstaviken, sagt och gjort men efter halv varvet så upptäckte vi att bron var avstängd så vi fick gå tillbaka istället. Efteråt satte vi oss på ett weynes för att ge barnen mat och själva ta en fika, åt en ljuvlig lax&pepparots bagel. Jag hade lagom ont i ryggen när jag skulle lägga mig och sova, ville gråta men höll tårarna inne. Nicklas tjatar på mig att jag ska ringa läkare men helt ärligt orkar jag inte, jag har varit där skärt 5 gånger och inget vet vad felet är, när jag var gravid sa dom att jag skulle magnetröntga så de är väl nästa steg.
Nu ska jag njuta av att ligga i soffan innan jag förflyttar mig till sängen, imorgon ska vi hem till Leonas morfar, min syster har kommit hem från Frankrike så alla syskon och barn ska komma dit, min andra syster fick ju barn för två veckor sen de ska bli så kul att träffa den lille.

hahah dör, kolla svettiga morsan till höger. ¨Leona vill du smaka på gröten?¨¨Lurad¨

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats