Mamma till Leona & Loui

Skrik, skrik, mer skrik och lite annat

Herregud vilken kväll det har varit. Jag vill slänga mig ner på golvet och gråta av utmattning. Leona har skrikigt från halv 7 tills nu, för många är de vardag och kan tyckas vara lite men för oss är de länge. Hon har max gråtit tio minuter förut, om ens de. Nu är hon helt slut och hes, jag vet inte om de är något jag har ätit eller om hon bara är övertrött och grinig. Hur som sover hon på mig nu, vågar inte röra på mig trots att jag är hungrig.
Tidigare idag var vi hos min pappa, de var jätte trevligt. Vi åkte till någon affär som har öppet en gång om året i tre dagar där dom säljer jätte billiga kläder med prislappar kvar från tex h&m, kappahl, vero moda, name it, ja de mesta. Dock kom vi ganska sent så de var rätt utplockat men Leona fick lite och även jag, visar imorgon. Vi kom hem vid halv 6, hann äta lite innan Lonisen började skrika. Vi tog en promenad och det var då hon började, trodde först hon var hungrig men inte. Men nu sover hon iallafall så jag ska ta något att äta 🙂

20140329-202806.jpg
Tidigare idag, haha min lilla tjockis

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats