Mamma till Leona & Loui

Tomme tippe blöjhink

Hur trött jag än är så kan jag inte sova. Istället kikar jag runt på internet även fast ögonen svider och vill blunda hela tiden. Förut har man tänkt att man ska sova medans barnen sover, som dom flesta säger att man ska men de slutar med att man gör något annat. Jag har alltid tänkt, men herregud klart man kan sova MEN nej det får jag äta upp nu, de finns ku så mycket annat man kan eller måste göra medans dom sover.
Jag har iallafall precis beställt enblöjhink. Tanken var att vi inte skulle köpa något men när jag fick mejl om att de var extrapris på denna så slog vi till.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats