Mamma till Leona & Loui

Trött på mig själv

Ibland så blir jag så trött på mig själv, de är ganska ofta jag pratar innan jag hinner tänka efter om vad jag ska säga. Speciellt bland nya personer, tex som idag säger jag till Isabella (nu kanske vi är lite mer bekanta än helt nya för varandra, men ändå) – alltså Claudio ( hennes son ) är så jäkla söt, kan vi inte byta bebis?
Alltså….. Förlåt bella jag menar såklart inte just så som de lät, självklart skulle jag ALDRIG byta ut Leona mot någonting annat i världen. Hon är ju den bästa och sötaste som finns, men han är så jäkla söt så jag vill ta en tugga. Så, isabella förlåt återigen, tro inte jag är knäpp, och ännu knäppare blir de väl när jag skriver så här, hehe

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats