Mamma till Leona & Loui

Vecka 39 och ny säng

IMG_0570
Magen vecka 39 (38+0)

Jag förstår inte vad det är med mig och att försöka ta det lugnt, trots att jag gnäller på att jag är trött, ont i ryggen och helt slut så finns det någon form av energi längst bak ändå. Igår hade jag planerat att vara hemma och ta det lugnt, MEN när jag i onsdagskväll mitt i natten kom på att jag ville ha ett nytt köksbord åkte vi till ikea igår förmiddag och var inte hemma förrän efter 18,00 på kvällen. Men ett nytt köksbord kom vi hem med, och inte bara de utan även en ny säng till Leona. De är en växarsäng, det har gått super både igår och idag för henne att somna i den, men om de inte skulle funka får hon tillbaka spjälsängen, ska visa er bilder när jag orkar fota. Annars har de inte ploppat ut någon bebis än, jag hoppas att de blir efter helgen för Nicklas ska bort hela dagen imorgon och är inte hemma förrän söndag. Nu – vila medan L sover

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats