Mamma till Leona & Loui

14.10.15

Vi sover hos min mamma inatt igen, efter hela familjen varit på Ikea insåg vi att det inte gick att vara i lägenheten. Leona och jag skulle först sova ensamma men Nicklas förstod att han inte heller kunde vara kvar, han fick huvudvärk efter vi packade ihop våra saker, så de var lika bra att han följde med. Dagen har annars gått så fort, efter jag lunchat med Ida så åkte vi och köpa lite julpynt som har kommit ut, åh vad jag längtar tills att inreda lägenhet. Ännu mer nu när lägenheten äntligen börjar bli klar. Efter Nicklad vart på gymmet åkte vi till Ikea, efteråt skulle vi kolla på bil men då jade affären stängt, typiskt, så vi åkte hem och gick sedan över till mamma. Nj ska vi kolla på film innan vi sover gott i mitt gamla flickrum, så mysigt att sova i en 1,20 säng istället för 1,80 där man ligger så långt ifrån varandra haha. Vilket roligt och intressant inlägg, imorgon går vi in i en ny vecka, de händer mycket med magen nu så jag ska börja fota den varje torsdag 🙂 
Apropå inredning, älskar nyheterna hos h&m nyheter. Kannan har jag kollat på förut och får mer än gärna flytta vem till oss

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats