Mamma till Leona & Loui

2014-01-27

Phu vilken lång dag de var igår. Vi åkte hemifrån stax innan klocka fyra och kom inte hem förrän kvart i 12. I över 6 timmar väntade vi på akuten, som tur var det inget farligt och jag hade ingen infektion. Men jag hade rester kvar så jag fick några tabletter som jag skulle äta för att snabba på det hela, tror ändå inte jag vill ta dom då det försvinner av sig själv tillslut ändå.
Idag står städning, bad och köpa ett babygym på schemat. Imorgon har vi tid för bvc och sedan ska vi till biblioteket och slutligen handla lite fika. Nathalie och hennes mamma kommer och hälsar på den lilla tussen 🙂
Nej nu är de någon som har vaknat här
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats