Mamma till Leona & Loui

2014.08.29

Jag funderar på hur jag ska börja detta inlägg, skriver oftast alltid samma sak känns det som. Hur som helst, Leona gav mig sovmorgon till halv 9 imorse, jippie kan man tycka men tyvärr var de inte så mycket jippie för min del. De är dumt att klaga, men har man haft ett barn som sovit så bra på nätterna i 6 månader så blir man lite små sur när man nu måste gå upp ca 10 gånger för att trösta, ge flaska eller stoppa in nappen. Så jag var inte direkt utvilad när jag vaknade men var ju såklart mycket gladare över att stiga upp halv 9 än innan 07.

Vi mötte upp Isabella och Claudio för att besöka öppna förskolan en stund, dom bjöd på nybakade frallor med marmelad och ost samt nanbröd. Efter några timmar där gick vi till affären för att fylla på barnens matförråd lite, Leona somnade på vägen hem vid ca 12 och sover fortfarande. Jag somnade själv ett tag men vaknade efter 30 minuter så nu sitter jag här och äter lite lunch och väntar på att pappan ska komma hem från jobbet.

Idag fick även Leona en ny liten kusin, en lite flicka. Så kul, grattis önskar vi hela familjen 🙂Tidigare i veckan åt vi middag hos min mamma, hon bjöd på en uuurgod broccolisoppa, var tvungen att fråga ifall jag fick ta med mig lite hem

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats