Mamma till Leona & Loui

2014.11.14

Imorse fick jag väcka Leona vid 8, klockan 10 skulle vi vara på tekniska museet. Nicklas var ledig idag så han följde också med, vi mötte upp resten av sällskapet i Älvsjö och åkte dit. Vi blev inte där så jätte länge, efteråt sprang vi in på Åhléns en snabbis innan jag och N tog en snabblunch på jensens. Vi åkte hemåt för att möta upp Nathalie och Theo, Nathalie lever just nu sitt liv i new york, jag hade ingen aning om att hon skulle hem en snabbis så blev väldigt överraskad när hon skrev till mig imorse. Jag bjöd på lite fika innan de gick, nu ska jag baka både bullar och bröd. Bullar önskar Nicklas så de får bli vanilj- och kardemummabullar och bröd som ska jäsa hela natten 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats