Mamma till Leona & Loui

Nybakat och en snabb helg

Imorse bakade jag bröd till frukost, bakmaskinen måste ju få arbeta lite. De blir gott men tar sån himla lång tid med jäsningen så de blir jobbigt att vänta. Jag är oftast vrålhungrig när jag vaknar så att vänta på något bröd som ska bli klart känns inte så super kul. Jag har ett recept som jag tänkte testa som ska jäsa under en hel natt, så är de klart när man vaknar 🙂

Vi har just kommit hem från en storhandling, varje söndag åker vi till min favorit affär Ica Maxi Lindhagen. Leona ska precis sova sin första tupplur innan vi väntar middag och bingolott-gäster. Den här helgen har gått så fort, Nicklas var borta mellan fredag – lördag och kom inte hem förrän 19.00 igår kväll, då packade vi in oss i bilen för att möta upp Yessica med familj för att bowla men de slutade med mysmiddag istället på Amazon. Nu måste jag plocka lite innan de kommer 🙂
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats