Mamma till Leona & Loui

TESTPILOT – Nattlampa Lou från Zazu

Har jag berättat att vi har blivit testpiloter för nattlampan LOU från märket Zazu? Vi blev utvalda av reirei att då testa Lou och de glädjer oss. Så klart lillebrorsan ska få en fin nattlampa precis som sin syster, en nattlampa för oss var en av de topp 10 bästa köpen inför barnets ankomst och är de fortfarande.
Lou kan lysa med både ringen och ugglan och ger ett super mysigt ljus, man kan ändra styrkan själv på ljuset och vet ni vad det bästa är – att den har röstsensor.
Så om den lilla börjar gråta eller liknande så slås den på automatsikt, de är faktiskt perfekt just nu för Leona som kan vakna upp på natten och somnar jämt med en nattlampa, men jag brukar släcka den när hon somnat in.  Genom att ställa in timer-funktionen stängs lampan eller ugglan automatiskt av när barnet somnat. Om man används timer-funktionen vid röstaktiveringen slås ljuset av efter att det varit tyst i fem minuter.


Här ser ni lampans ljus, personligen gillar jag bäst när ugglan är tänt. LOU finns i färgerna rosa, blå & grå och kan köpas HÄR bland annat

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats