Mamma till Leona & Loui

Tre blir fyra ♥

Jag har nog fortfarande inte smällt att vi ska få en liten pojke i vår familj, att tre ska bli fyra. Det känns så himla långt bort på något vis samtidigt som de snart är dags. Jag kan själv inte förstå att jag har en dotter på 10 månader, en sambo, två katter och en nyköpt lägenhet på 87 kvm som är mitt uppe i en renovering, när hände det här? Nyss var jag nyfyllda 16 år och levde livet med mina kompisar på galna hemmafester varje helg. Nog har jag haft kul i mitt liv, varit med om galna saker men inget slår såklart livet som mamma, snart tvåbarnsmamma.
Nästa vecka fyller jag 21 år, känns mer som 30 kanske med tanke på var jag är i livet. Inte många av mina vänner i min ålder som lever de livet som jag gör, de flesta jobbar och sparar pengar för att sen resa runt om i världen. Jag ska också göra det, fast senare, med min familj. Visa mina barn runt om i världen och vara den bästa mamman jag kan för de två.
Snart är det din 1-årsdag och sen är de bara tre månader kvar innan lillebror kommer ♥
Men tillbaka till att vi ska få en pojke, vart hittar man alla fina pojkkläder? De finns mer till flickor, och finns de till pojkar är de ofta i lite större storlekar. Jag har en jäkligt bra rabattkod på lindex som ger 30% på varje barnplagg, tänkte direkt att jag skulle beställa första plaggen men nej, jag hittade faktiskt ingenting som föll mig i smaken. I helgen ska vi till Kista galleria, jag ska försöka hitta något fint då, även Leona behöver utsöka sin garderob med allt som finns i klädväg, utom pyjamaser.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats