Mamma till Leona & Loui

Uppdatering 

  

Hej. Jag tänkte uppdatera er lite snabbt, allting här hemma går (en sålänge) super bra. Leona hänger mest med pappa men självklart är jag med henne också, eftersom den lilla vill vara nära och jag ammar blir det ju så att han är mest med mig. Mellan Leoan och Loui går allting bättre, hon delar med sin av sin kanin när han är ledsen och har börjat pussa och klappa på honom, ibland blir hon lite ledsen när han är gråter men annars går det jätte bra. 

Nätterna går helt okej, Leona får just nu två kindtänder som kommer samtidigt och är väldigt ledsen om nätterna så Nicklas har fått gå upp två nätter i rad och sovit med henne i sin säng. Medan Loui sover på och vaknar oftast en gång för mat, vi får se ifall han blir lika snäll som Leona om nätterna eller om de blir en natt-vaken-bebis. Nä nu ska jag passa på dammsuga medan båda barnen sover! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ebbasmamma

    Stort grattis till er fina lilla kille 🙂 Så otroligt bebissjuk och längtar efter ett syskon till Ebba, men sambon vill vänta så då får jag väl gå med på det, haha 😉

stats